Taco van der Pol

Type zorgverlener

Fysiotherapeut

Organisatie(s)

Fysiotherapie Getsewoud
Vivaldisingel 321
2151 NJ
Nieuw Vennep
0252-622008
http://www.fysiotherapie-getsewoud.nl

Biografie

Taco van der Pol
Regio Haarlemmermeer : Regio Coördinator
Fysiotherapeut / Master  Manuele Therapie
Praktijkeigenaar
Fysiotherapie Getsewoud
Vivaldisingel 321-323
2151NJ  Nieuw Vennep
E : Info@fysiotherapie-getsewoud.nl
W: www.fysiotherapie-getsewoud.nl
T: 0252-622008
F: 0252-622018
M: 06-22456760

Binnen de praktijk willen we een zo compleet mogelijk zorgaanbod bieden , waarbij de neurologische aandoeningen een eigen plaats hebben . Behalve MSZorg Nederland zijn we ook bij netwerken aangesloten voor Parkinson  en CVA , maar ook zijn we bekend voor behandeling van Dystonie en Torticollis Spasmodica en diverse spierziekten .
We werken zoveel mogelijk volgens wetenschappelijke standaard en willen daarmee de patiënt zo doelmatig mogelijk behandelen en geen tijd verspillen met onbewezen therapieën. Wij hebben dan ook geen aanbod  van alternatieve therapieën en verwijzen daarvoor naar de patiëntenvereniging .
Ook de keuze voor MSZorg Nederland is gemaakt om de doelmatigheid voor de patiënt maximaal te maken . Door de korte lijnen en onze samenwerking met alle disciplines is er de minste verspilling van uw tijd en kostbare zorg. Ook onze kennis van de aandoening wordt zo update gehouden .
Onze praktijk is voor training in het bezit van een medisch trainingscentrum met speciale luchtdrukgestuurde apparatuur en chipcard elektronica. Hierdoor kunnen we heel precies werken  , maar we kunnen bijvoorbeeld ook heel licht belasten  , als dat voor u op dat moment juist noodzakelijk is . Ons aanbod mag compleet genoemd worden . Voor nadere informatie en een kijkje bij ons binnen is onze website :
www.fysiotherapie-getsewoud.nl


< Terug naar de zorgzoeker

naar top