Paulien de Bluts

Type zorgverlener

Ergotherapeut

Organisatie(s)

Careyn
Woordbouwerplein 1
3224 XL
Hellevoetsluis
0181-321355
http://www.careyn.nl/ergotherapie

Biografie

Even voorstellen

Ik ben Paulien de Bluts – Breen, getrouwd en moeder van een zoon. Sinds 2005 afgestudeerd als ergotherapeut en sinds 2006 werkzaam bij Careyn (toen nog Zorg en Welzijn groep), te Hellevoetsluis. 

Gestart ben ik in het verpleeghuis, waarbij ik zowel mensen met somatische als psychiatrische problematiek behandelde en mij verder richtte op de revalidatie van mensen die tijdelijk werden opgenomen.  

Al snel kwam steeds meer de nadruk te liggen op het langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Ik startte voor een aantal uur met het uitvoeren van eerstelijns ergotherapie vanuit Careyn Grootenhoek, wat inmiddels is uitgegroeid tot een volle werkweek in de eerstelijn.

Trots ben ik, dat ik als ergotherapeut nu de behandelingen kan aanbieden vanuit de nieuwe locatie in de Struyten MC, waarbij alle zorg onder 1 dak aanwezig zijn en er nauw kan worden samengewerkt tussen de verschillende behandelaars, om zo de beste behandeling te kunnen bieden. Ook biedt ik ergotherapie aan op Goeree - Overflakkee.

Naast mijn ervaring met complexe / meervoudige problematiek en de ouderenzorg, ben ik mij verder gaan verdiepen in ergotherapiebehandeling bij chronisch pijn en vermoeidheid, zoals bij MS en handfunctieproblematiek. Ik zie volwassenen in alle leeftijdscategorieën wat mijn werk zeer divers maakt en mij scherp houd in de mogelijkheden. 

Ik vind het belangrijk dat de client tevreden is met zijn eigen functioneren en zijn/haar kwaliteit van leven. Als ergotherapeut behandel, begeleid en adviseer ik dan ook graag om de zelfstandigheid in het dagelijks functioneren te behouden ofwel te verbeteren. 

meer informatie is ook te vinden op:

www.facebook.nl/ergotherapiepraktijkhellevoetsluis

www.careyn.nl/ergotherapie

< Terug naar de zorgzoeker

naar top