Nikay Janzen

Type zorgverlener

Fysiotherapeut

Organisatie(s)

Centrum voor Beweging & Therapie
Jasonstraat 3
5631 JB
Eindhoven
040-2439537
http://www.cbtfysio.nl

Biografie

Hallo,

Ik ben een enthousiaste fysio-oedeemtherapeut en werkzaam bij het Centrum voor Beweging en Therapie in Eindhoven [het CBT] vlak gelegen bij het winkelcentrum Woensel.

Mijn missie is om met mijn kennis en vaardigheden MS patiënten te helpen om hun hulpvraag zo goed mogelijk te realiseren. Ik werk graag samen met andere personen en wil het beste uit mezelf en de omgeving halen. Dit doe ik met passie voor het vak, met zorgzaamheid en verder altijd gemotiveerd en doelgericht. Een persoonlijke benadering is bij mij vanzelf sprekend!

Het CBT is een paramedische centrum hier is een team van 7 fysiotherapeuten  met elk zijn of haar specialisme werkzaam. Tevens zijn er diverse andere disciplines aanwezig met o.a. osteopathie, mensendieck therapie psychologie ect, tevens is er een seccetaresse aanwezig, 

Het Centrum heeft 2 ruime oefenzalen die speciaal zijn ingericht voor fysio-fitness, cardio-training en functionele oefenvormen. Hier kan een scala aan mogelijkheden uitgeoefend worden en zijn we bekend met diverse groepstrainingen met ieder een persoonlijk oefenschema bij verschillende (chronische)aandoeningen. 

De begeleiding en het maken van mensen met MS wordt in het CBT voornamelijk door Judith Foederer en mijzelf gedaan omdat we middels specifieke cursussen en of opleidingen meer diepging willen bieden op het gebied van neurologische revalidatie zoals MS. Het streven is om de kwaliteit van leven zo optimaal mogelijk te maken waardoor het patiënt gevoel zo ver mogelijk naar de achtergrond verdwijnt.

Vriendelijke groeten,

Nikay Cau- Janzen

< Terug naar de zorgzoeker

naar top