Femke Molenschot

Type zorgverlener

Ergotherapeut

Organisatie(s)

Vivent
Vliertwijksestraat 369
5244 NJ
Rosmalen
073-6454187
http://www.vivent.nl

Biografie

Sinds 2010 werk ik als ergotherapeut bij Vivent en ben ik aangesloten bij het MS netwerk Den Bosch. Zowel werkzaam in het verpleeghuis als aan huis. 
Mijn affiniteit gaat sterk uit naar de cliënt met een Niet Aangeboren Hersenletsel. Al mijn scholingen zijn hierop gericht, zo ook de scholing van het MS netwerk gevolgd. 
Door de combinatie intra- en extramuraal werken ben ik bekend met alle stadia van het ziektebeeld. Goede contacten met leveranciers, gemeente en verzekeraars waardoor ik de cliënt gericht kan begeleiden in het advies en de aanvraag van verschillende hulpmiddelen binnen de ergotherapeutische behandeling. 
f.molenschot-hofmans@vivent.nl 0652609120

Vivent is aangesloten bij MS zorg Nederland regio Den Bosch.
De disciplines fysiotherapie, ergotherapie en logopedie maken deel uit van het MS netwerk.
Door deelname aan het netwerk blijven de zorg professionals op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de behandeling van MS patiënten. 
De zorg professionals werken nauw samen, waardoor ze aanvullend en versterkend werken in de behandeling van  de MS patient. 
Indien van toepassing worden de thuiszorg medewerkers en of mantelzorgers betrokken bij de begeleiding.
Alle drie de disciplines zijn werkzaam in de eerste lijn (buiten het verpleeghuis en aan huis) en daarnaast ook op de dagbehandeling en de verpleegafdelingen. 
Hierdoor is de MS patient verzekerd van goede multidisciplinaire zorg in alle stadia van hun ziekte. 
www.vivent.nl
< Terug naar de zorgzoeker

naar top